Merk je dat je met vraagstukken over ondernemer- en werkgeverschap rondloopt die je met niemand écht goed kunt bespreken?

Of dat je in de waan van de dag geen tijd hebt (of neemt) om te kijken naar hoe je terugkomende problemen kunt oplossen?

Dat je het liefst wilt sparren met ervaren ondernemers die hetzelfde meemaken. Of al meegemaakt hebben?

 

Dan is een intervisiegroep voor ondernemers wellicht iets voor jou. Met deze groep kom je een aantal keer per jaar samen om vraagstukken uit te diepen en zo inzicht te krijgen in wat je goed doet en waar er ruimte is voor verbetering. Meer informatie over intervisie vind je hier.

 

Proefintervisie voor ondernemers

Tijdens deze eenmalige bijeenkomst ervaar je wat intervisie voor ondernemers inhoudt en wat de meerwaarde voor jou is.

📅 11 november van 10.00-13.00 uur 

💶 €79,- per persoon (excl. BTW)

📍  seats2meet Strijp-S Eindhoven

Het wordt een verhelderende en inspirerende ochtend waarbij je weggaat met nieuwe inzichten. Je ontmoet ondernemers uit verschillende branches (IT, industrie, techniek) die sinds een aantal jaar of juist al een aantal decennia in het vak zitten. Allemaal hebben ze werknemers in dienst. 

 

Stap even uit de waan van de dag en leg jouw vraag voor aan andere ondernemers. Samen weet je meer.

 

Je bent van harte welkom. Er is plaats voor maximaal 6 personen.

 

Wil je de volgende keer graag aansluiten? Vul het formulier hieronder in, dan geef ik je een seintje zodra de volgende proefintervisie gepland staat!

 

Wil je (nog) meer weten over intervisie? Klik voor de uitgebreide uitleg hier.


Aanmelden 

Ik behandel je gegevens zoals beschreven in mijn privacyverklaring. Geen zorgen dus, je zult GEEN nieuwsbrief van mij ontvangen.