De leerling en de meester

Ok. Ik ben dus nieuw hier. Groen als gras, een beginner, een leerling. En ik vind het afschuwelijk. Altijd al gevonden overigens. Met grote vastberadenheid heb ik in mijn loopbaan steevast getracht om zo snel mogelijk een expert te worden. En na zoveel jaren het vak logopedie beoefend te hebben, begon ik in de buurt te komen. Tot ik er dus achterkwam dat de kwaliteiten en vaardigheden die ik bezit, één op één passen bij het vak organisatiebegeleiding. En daar sta ik dan, wederom als leerling.

 

Voordeel is wel dat ik er nu iets anders insta. Soms dan. Naast leergierig ben ik ook nieuwsgierig. En vanuit dat opzicht kan ik me nu dus heerlijk laten verwonderen door alle nieuwe artikelen, boeken en mensen die ik tegenkom. Want er gaat een wereld voor me open. Ik kom zoveel kennis en ervaring tegen over zaken die voor ondernemers en medewerkers erg interessant zijn. Kennis en ervaring waarvan ik had gewild dat dit ook bekend en toegankelijk was geweest voor mij en de bedrijven waar ik gewerkt heb, inclusief het bedrijf van mijn ouders.

Komende tijd deel ik daarom mijn enthousiasme over wat ik tegenkom met je. Want delen is vermenigvuldigen. En zo word ik meester in leerling zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.